BEMUTATKOZÁS

Minden,
amit tudnod kell rólunk

Szeretem azt az érzést, amikor elvállalok egy munkát, és látom, ahogy a semmiből felépül valami szépség

Ez olyan, mint amikor a festő megáll a vászna előtt, és a gondolataiból, a mozdulatain át, megjelenik egy kép. Ez semmihez sem hasonlítható.

A MI TÖRTÉNETÜNK

Hogyan kezdődött...

 • 28.03.20192019

  Az egyensúly állapota

  Eljött az az idő, amikor egyre többen akarják a tudásomat és a nézőpontjaimat. Egyre több a megkeresés, ezért úgy döntök, hogy saját vállalkozást indítok.

  Néhány éve már a párommal közösen veszünk részt az üzletben, Ő adja nekem az inspirációt, és ő kezeli az üzleti terveket is.

 • 12.11.20122012

  A felnőtt modell szakma

  Ezekben az időkben, több felkérést is kaptam, olyan oldalak építésére, ami csak 18+ kategóriába sorolhat. Amikor megéreztem hogy mekkora lehetőség ez, úgy döntöttem hogy nem csak másoknak, de saját magamnak is jó lehetőség lehet. Az lett.

 • 11.05.20072007

  A Fejlődés útja

  A képzésnek és a megszerzett tudásnak köszönhetően, elkezdtem másoknak dolgozni, volt hogy alkalmazottként, de legtöbbször szabadúszó voltam. Az elismerések és a sikerek, ismét a fejlődés irányába vittek.

 • 05.07.20042004

  A tudás esszenciája

  Mivel beleszerettem a témába, és egyre többet akartam tudni róla, nem utasítottam el egy felkérést, amit egy profi csapat tett nekem. A velük töltött idő, és a képzések által, egy sokkal magasabb szintű tudásra tettem szert, amiért hálás vagyok nekik.

 • 14.04.20022002

  Az ismerkedés

  Egy ismerősöm megkért, hogy segítsek neki, mert épp egy weblapot szeretne csinálni magának, de gondjai támadtak vele. Segítettem ahogy tudtam, és és megtetszett a dolog, valóságosan beleszerettem. A történet vége az lett, hogy Én készítettem el neki a weboldalát, és ő nagyon elégedett volt.

A CSAPAT

Ezek vagyunk mi.

18+