Reklám, hirdetés és spot videók

A videók vonatkozásában tudjuk, hogy a facebook és a google hirdetési szolgáltatások részeként, a hirdetésben megjelenő videókat, az esetek többségében, (kb 70%) csak 3 másodpercig nézik a látogatók. Ennél hosszabban, kb. 5 másodperc nézettsége, csak 10-30% között van. Az 5 másodpercnél hosszabb videókat, csak nagyon alacsony nézőszám, és megtekintés jellemzi.

Az 5 másodpercnél hosszabb videók, hirdetmények, reklámok, csak akkor érnek el nagyobb nézettséget, ha azok tartalma felkelti a néző figyelmét. Szinek, formák, hangok, különleges tartalmak. Amikor a cégedet bemutatod, nem az a lényeg, hogy milyen vagy, mit kínálsz, vagy mi a szolgáltatásod, hanem az, hogy megfogd a néző figyelmét. Itt kezdődik a marketing, ha a látogató elkapja azt a pillanatot, ami őt megfogja, akkor el tudsz neki adni bármit. Amig ez nem történik meg, addig nincs üzlet.

Az a valódi marketing, hogy felkeltsd a néző érdeklődését, a többi már csak rajtad múlik.

Ennek tükrében a Platinum Design, elsősorban olyan videókat gyárt, ami belefér az 5 másodpercbe, ami megjelenésében azonnal megmutatja, a lényeget. 

A Cuba Parfüm tévéreklám spot a fentiekre jó példa. Rövid tömör, lényegre törő.

A Cuba Parfüm reklámspot 2019-ben a Való Világ műsorok közben volt látható a tévében.

Az általunk készített videók, reklám videók, lényegében képekből, videókból vett részletekből, és effektekből állnak, hozzávaló hang, vagy zenei aláfestéssel.

Miért jó ez neked? 

filmforgatással, gyártással szemben

  1. Nincs többszázezer forintos költség
  2. Akár másnapra elkészül

Ha a videó 5 másodpercnél hosszabb…

akkor mindenképpen legyen olyan, amire az emberek felkapják a fejüket, amitől meghökkennek, ami kiragadja őket a saját komfortzónájukból, vagyis legyen olyan, amire felfigyel.

Ha eléred azt, hogy a potenciális ügyfeled figyeljen rád, akkor vezesd őt a webhelyedre, és add el neki azt, amire vágyik.

Vannak esetek, amikor szükség van a hosszabb bemutatókra is, amikor egy terméket vagy szolgáltatást ismertetsz meg a leendő vásárlóval, amikor információt kell átadni.

Az ilyen esetekben nem számít a videó hossza, csak a tartalom. Ami azonban lényeges, hogy ezt a hosszabb videót már csak azok fogják megnézni, akiket már megfogtál, akiket valóban érdekel a kínálatod.

Platinum Design Gold Divirder

Kérj alánlatot

Ha már tudod mit szeretnél, akkor írd le. Ha még nem tudod, akkor kérdezz.

Ha már van kész terv, akkor feltöltheted a fájlokat is, az alábbi blokkban.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Platinum Design Gold Divirder

Videó-animáció árak

Az árak tájékoztató jellegűek, a valós termék ára ettől jelentős mértékben eltérhet

VIDEÓ KÉSZÍTÉS5mp10mp30mp
VIDEÓ ANIMÁCIÓ10.000 FtnonoMinden további megkezdett 30mp 15.000 Ft
VIDEÓ ANIMÁCIÓno15.000 Ftno
VIDEÓ ANIMÁCIÓnono20.000 Ft
TÖBB VIDEÓ ESETÉN KEDVEZMÉNY

FONTOS! Az árak 2021 március 29. állapotnak megfelelőek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.