Weboldal, webshop, céges portál készítése

A digitális területen a weboldal elengedhetetlen eleme a vállalkozások számára, méretüktől és típusuktól függetlenül. Segít abban, hogy a földrajzi határokat túlszárnyalva növeljék márkanevük jóhírét az interneten keresztül. Maga a professzionális weblaptervezés különféle marketingstratégiák megvalósítására használható fel annak érdekében, hogy elősegítse üzleti növekedését. Az átgondoltan létrehozott weboldaltervek messze elterjedtebbek, mint bármely más marketingeszköz.

A növekvő láthatóság egyike azoknak a tényezőknek, amelyek szükségessé teszik a tiszta könnyen kezelhető webhelyet. A professzionális webdesign felkelti a látogatók kíváncsiságát, ami nagy valószínűséggel vissza is hozza őket. Akár építkezéssel, étellel, itallal, oktatással vagy bármilyen más vállalkozással foglalkozik, a Platinum Design biztosan megtalálja a legjobb megoldást a tervek megvalósításához.

Miért fontos a weboldal?

A webhelyed a céged, a vállalkozásod, a terméked, vagy szolgáltatásod megjelenési pontja, üzleti eszköze, és a kritikus konverziók elérésének helye. A nagyszerű weboldal az üzleti növekedés motorja lehet.

De a kiemelkedő webdesign nem könnyű. A mai közönségnek nagy az elvárása. Másodpercek – talán ezredmásodpercek – alatt meggyőzheti a látogatókat arról, hogy webhelye megéri az idejüket.

Több mint 17 éves tapasztalattal a Platinum Design olyan weboldalakat hoz létre, amelyek kielégítik a közönség elvárásait.

Weboldal, webshop, céges portál készítése
Weboldal, webshop, céges portál készítése

Az adaptív webdesign mint szükséglet

Ez nem csak a mobil keresési rangsorolásról szól. A reszponzív weblaptervezés elengedhetetlen az egységes márkaimázs megjelenítéséhez minden eszközön. A webes jelenlét végül is nem jelent semmit, ha az említett jelenlét nem nyújt pozitív élményeket a célközönség számára.

Az adaptív webdesign lehetővé teszi, hogy a webhely elrendezése a legnagyobb vagy legkisebb képernyőkhöz is alkalmazkodjon. Ez az adaptív technológia előre kompatibilis, még az újabb eszközökhöz és nagyobb felbontásokhoz is alkalmazkodik.

Platinum Design Gold Divirder

Weboldalunk kialakításának folyamata

Kezdjük azzal, hogy megismerjük vállalkozását. Beszélünk a legfontosabb érdekelt felekkel, és elmélyülünk a már meglévő adatokban, beleértve a meglévő webhelyek teljesítményét is.

Célunk, hogy a lehető leghamarabb elkezdjük a felhasználók kutatását. Ez magában foglalhatja az ügyfelekkel való beszédet, kvantitatív kutatások, például felmérések létrehozását vagy elemzését, vagy felhasználói tesztek végrehajtását a meglévő webhelyen. 

A weboldal stratégiája összehangolja a webhely javasolt struktúráját, tartalmát és jellemzőit az üzleti célokkal. Itt hozunk magas szintű döntéseket a weboldal irányával kapcsolatban.

A stratégia során egy tapasztalt webhelystratéga együttműködik a tartalom szakembereivel, hogy kutatásokat végezzen, azonosítsa a kihívásokat és lehetőségeket, valamint ajánlásokat tegyen. A szakasz végén bemutatunk egy stratégiai dokumentumot, amely útmutatást nyújt a weboldal létrehozásához és meghatározza a projekt hangulatát

A tervezés során építészeink, a stratégiai irányítást a helyszín tervrajzává változtatják. A tervezés során azonosítjuk a helyszín műszaki követelményeit és specifikációit is.

Az első kulcs a webhelytérkép, amely bemutatja a webhely oldalainak felépítését és hierarchiáját. Ezután drótvázak jönnek – alacsony hűségű, fekete-fehér minták, amelyek megmutatják az egyes oldalsablonok alapvető szerkezetét. Ezeket az eredményeket annyi felhasználói kutatás támogatja, amennyit csak tudunk végezni – lelkesen vállaljuk, hogy koncepcióinkat a felhasználók elé állítsuk, hogy teszteljük és finomítsuk őket.

Mindenki ír. De nem mindenki ír az internetre. Szövegíróink tudják, hogyan kell tömören és hatásosan írni az egyre szűkülő figyelemfelkeltés érdekében. Tudják, hogyan lehet egy történetet kibontakoztatni, és az oldalakat folyni. Úgy gondolkodhatnak, mint egy első látogató, és vonzóvá tehetik az oldalt az emberek és a keresőmotorok számára egyaránt. És mélyen belemerülnek a termékjellemzőkbe, a szolgáltatáskínálatba és egyebekbe, hogy megtaláljanak egy visszhangzó üzenetet.

A SEO a hatékony weboldal anyagának része, nem pedig kiegészítője. Először a webhely megépítése és a későbbi „SEO” elvégzése kihagyott lehetőségeket eredményezhet, vagy a meglévő tőkét veszélyeztetheti.

Ezért minden általunk tervezett weboldalt SEO szem előtt tartva készítünk. SEO szakértelmünk folyamatosan részt vesz a projekt során, hogy biztosítsuk a megfelelő oldalak létrehozását a megfelelő helyeken. A webhelytérképeket, a drótvázakat, a másolatokat és még a tervezési elemeket is gondosan felülvizsgáljuk annak biztosítása érdekében, hogy azok felfedezhetők, relevánsak és kövessék a SEO legjobb gyakorlati szabályait.

Az utolsó simítások, és az oldal beindítása

Miután meggyőződtünk arról, hogy minden apró részlet a helyre került, és minden hibátlanul működik, beindítjuk az oldalt élesben.

Ebben a folyamatban neked van a legnagyobb szereped, hisz Te ismered a részleteket, és Te tudod a leginkább, hogy ami felkerült, az helyes, vagy még van javítani való. Ha rábólintasz, akkor indulhat a weboldalad.

Weboldal készítés árai

2021 04.13.-ai állapot szerint.

FUNKCIÓKLiteBasicProÁrak
WEBOLDAL CSOMAG ÁR150.000.-250.000.-350.000.-Egyedileg árazott
Oldalak száma71421<
Elkészítés ideje3 nap7 nap14 nap
Kapcsolati űrlapyesyes yes
Egyedi tervezett dizájnyesyes yes
Online névkártyayesyes yes
Keresőoptimalizálásyesyesyes
Közösségi kapcsolatokyesyesyes
Minden eszközre alkalmasyesyesyes
Egyedi logóyesyesyes10.000.- tól
képek szerkesztéseyesyesyes2000.-/db
Hírlevél10.000.- től
Egyéb funkciók beépítése10.000.- tól
ONLINE FELÜGYELETÓRAHAVIEXTRA
Alkalmi beavatkozás5.000.-nono
Havi frissítések, javításokno35..000.-no
Sürgősségi beavatkozásnono20.000.-

Opcionális
yes Az árban benne van
no Külön rendelhető

Kiegészítő információk

  1. Minden általunk készített weboldal tartalmazza az alapvető SEO tulajdonságokat, a hozzátartozó eszközökkel, valamint szintén magában foglalja, a legfontosabb biztonsági és védelmi eszközöket.
  2. A weboldal felépítése során, a szükséges képek és grafikai elemek az árban benne foglaltatik, ám ez nem vonatkozik a videó és animációs tartalmakra.
  3. Az alapvető szükségletű beépülő modulok az árban benne vannak, az ezen felül igény szerint beépítésre kerülő eszközök költségei, az áron felül a megrendelőt terheli.

További szükséges tennivalók a részedről

  1. Ki kell választanod az új weboldal nevét, és megkell venni a domain nevet. Ez nem mindig egyszerű, de segítek ebben is.
  2. Ki kell választani egy tárhelyet, ahova a weboldal kerül majd. Segítek ebben is.
  3. Szükség van egy GMAIL emailcímre, és annak a hozzáféréséhez,  (emailcím, jelszó)
  4. Ha már van ilyen, akkor annak a hozzáférésére is szükség van (emailcím, jelszó) ha ez nem megoldható, akkor új email fiók szükséges.
  5. Továbbá hozzáférést kérek minden olyan oldalhoz, (twitter, insta, iwiw, facebook, stb.) amivel a weboldalt szükséges összekapcsolni.
  6. Kezdd el összegyűjteni már most, a weboldalhoz szükséges írásos anyagokat. Ha ez már létező, akkor ki kell válogatni, amire szükség lesz, ha nincs, akkor kezdj hozzá az íráshoz. Ez a weboldal egyik alapvető fontosságú eleme.
  7. Kezdj el összegyűjteni már most, a weboldalhoz szükséges képeket! Logók, ábrák,  és minden olyan releváns kép, ami szükséges lehet az oldal tartalmi részében, és amiből a grafikai részeket lehet felépíteni. (nagyméretű és nagyfelbontású képek szükségesek)

Kérj alánlatot

Ha már tudod mit szeretnél, akkor írd le. Ha még nem tudod, akkor kérdezz.

Ha már van kész terv, akkor feltöltheted a fájlokat is, az alábbi blokkban.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.