Ajánlat íróknak, szerzőknek Ajánlat kereskedőknek

Tippek, ajánlatok, kedvezmények

Szinte minden hónapban kedvezünk azoknak, akiknek még nincs de szeretnének egy saját weboldalt. Feltehetnénk a kérdést, hogy akinek nincs, de szeretne, azokat mi tartja vissza, milyen akadályokat kell leküzdeni?

A nyár végére sokakban ismét felmerül a kérdés, hogy mi lesz szeptemberben? Lesz-e megint lezárás vagy sem? Úgy tűnik hogy lesz.
Ez nem előrejelzés, de az eddigi tapasztalatok erre utalnak, elég nagy rá az esély. Ez a kérdés adja az apropóját, a mostani kedvezményeknek is.

Készüljünk a lezárásra?

Ha nem is készülünk, de számíthatunk rá, ezért már most meg kell tervezni, az új hullám alatti életet. Ehhez a tervezéshez szeretnénk egy kis segítséget adni, némi kedvezmény és akció keretein belül.

Íróknak, szerzőknek, a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás

A kezdő vagyis első könyves íróknak szóló ajánlatunk elég jelentős kedvezményt foglal magában. Egy olyan weboldal, ami segít a szerzőnek a művét, a műveit népszerűsíteni, és eladni. Ez egy blokkba foglalt, teljes értékű blog és shop, aminek az előnyei, a tulajdonosa előnyére válik.

Kihagyhatatlan nyárvégi akciós ajánlat

Szintén egy egyszerűsített, ám teljes értékű ajánlat, mindazok számára, akik már most fel akarnak készülni az őszi lezárásra, és akik nem szeretnének meglepésben részesülni. Az ajánlat magában foglalja az összes előnyét annak, ami egy gondosan megtervezett és kivitelezett weboldal, vagy shop képvisel.

18+