SZOLGÁLTATÁSAINK

Megmutatjuk, mit csinálunk neked, érted!

01

Weboldal, Blog, Shop, KözösségMűködésünk egyik fő tevékenységi köre, a weboldal készítés. Ez lehet az egyszerűbb céges névjegytől kezdve, az összetett közösségi oldalig bármi.

Minden általunk felépített oldalban alapvető a SEO beállítás, és a biztossági tényezők. Az oldal felépítményének alapvető alkotóelemei, benne foglaltatik az árban, minden más ezen felül értendő, mint például igény esetén a szövegírás, videó készítés, fotómontázs, stb.

További részletekért kattints ide!

02

Reklám, hirdetés és spot videókVolt idő, amikor még szerették az emberek a jó reklámokat, de ma már egyre kevésbé kíváncsiak rá, sőt, inkább elkerülik ha megtehetik. Ennek most vége.

A hosszú és unalmas bemutatók helyett, inkább rövid, célratörő, és ütős reklámvideókat készítünk.
További részletekért kattints ide!
 

03

Webes reklám bannerA webes felületeken megjelenő reklámbannerek, olyanok mint egy ablak a cégedre. Ne bízd a véletlenre, mutasd meg a lényeget.

Az egyszerű képi megjelenítéstől kezdve, az animált videókig bármi lehetséges, ami valós képet ad a cégedről, termékedről, vagy a szolgáltatásodról

További részletekért kattints ide!

04

Nyomdai előkészítésNyomdai munkák előkészítése. Roll-banner, molinó, Display

Vállaljuk a nyomdai előkészítést is, mindenféle méretben, különböző formátumokban.

További részletekért kattints ide!
Platinum Design Szolgáltatások

05

FOTÓ RESTAURÁLÁSEgy fotó restaurálása magában foglalja a sérülések eltűntetését, a hiányzó részek pótlását, a fények és a színek korrekcióját.

A régi és sérült képek sokak számára pótolhatatlan emléket jelentenek, és mi ezeket az emlékeket, vissza tudjuk adni, közel azonos minőségben, mint amilyen volt.

További részletekért kattints ide!
18+