Íróknak, szerzőknek, a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás

Az ajánlatunk Íróknak szól. Íróként biztosan megtapasztaltad már, hogy a magánkézben kiadott könyvet értékesíteni nem egyszerű feladat. Mi most ebben segítünk neked.

Az általunk felépített weboldal gyors, olcsó, és akár már másnap használatba veheted, és máris kezdődhet a könyved eladása. Gyors, mert moduláris felépítésének köszönhetően, rendkívül egyszerű a beüzemelése, továbbá az előre összerakott csomagnak köszönhetően, az ára is nagyon kedvező.

Mit jelent ez számodra?

Az összes olyan komponens, ami egy ilyen oldalhoz szükséges lehet, előre összeállítottuk, így a felépítés és a beüzemelés csak néhány órát vesz igénybe. Ebben a könyvesboltban helye lehet a nyomtatott, és az e-könyvnek egyaránt.

Miből áll egy ilyen weboldal?

  1. Először is az alapfelépítmény. Ez magában hordozza az összes szükséges modul elemeit.
  2. Bemutatkozás, ami lehet személyes, vagy íróként, szerzőként
  3. Blog, amiben leírhatod saját történeted, elmondhatsz néhány érdekes dolgot a könyvedről, bemutathatod a szereplőket, a helyszíneket és minden mást amit szeretnél.
  4. A fő elem, a webshop, ami a könyveladásban segít neked, és amivel bevételt tudsz magadnak generálni. Ebben a shopban egyaránt eladhatod az e-könyvet és a nyomtatott könyvet is, valamint egyéb relikviákat.
  5. A kapcsolttartás legfontosabb eleme, az elérhetőség, így mindenki számára elérhető leszel, aki érdeklődik a munkásságod iránt.
  6. És a legfontosabb, a dizájn, amit Te saját magad választhatsz ki, több mint 500 sablonból.

Mit adunk még hozzá?

Teljes körű SEO beállításokat, biztonsági eszközöket, és a közösség oldalakhoz a kapcsolódási pontokat, ami által az oldalad készen áll, hogy hirdetéseket futtass rajta, a lehető legtöbb látogató és eladás érdekében.

Mindez mennyibe kerül neked?

A teljes és kész webshop mindössze 70.000 Ft, ami magában foglalja a fent felsorolt opciókat, és akár másnapra használatba veheted. Ez az ár nagyjából az első 20 könyv eladása után megtérül, és innentől kezdve éveken át termeli neked a bevételt.

Ha készen állsz a bevetésre, akkor kattints ide, és nézd meg mit kapsz a sikeredért!

HA KÉRDÉSED VAN, TEDD FEL BÁTRAN!

Ha már van kész terv, akkor feltöltheted a fájlokat is, az alábbi blokkban.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.