Választható sablonok

A választható sablonok közül megmutatunk néhány százat. Az elérhető sablonok száma sok százezer, ezen belül is, a variációk sokszínűsége által, a teljes választék valóban a végtelen felé mutat. Ezek csak gondolatébresztő sablonok, a színek a formák, az elrendezés, a struktúra, ezek mind megváltoztathatók, semmi nincs rögzítve.

A választékban megjelenő képek, és azok sugallata csak viszonylagos. Amig nézed a választékot, folyamatosan formálódik a gondolatodban, hogy milyen lenne neked ideális, mi tükrözné leginkább a céljaidat.

Amikor megtalálod az igazit, a gondolataidban elkezd formálódni a saját terved. Ezt írd fel, rögzítsd és amikor már ott tartunk a tervezésnél, majd ez lesz a kiindulópont.

Ma a legnépszerűbb weboldal motor a wordpress. Ehhez számtalan sablon és beépülő modul készült, s készül a mai napig. A wordpress egy ingyenesen használható nyílt forráskódú program, ami bárki számára hozzáférhető amivel csak az a baj, hogy hozzáértést igényel. Aki már próbálkozott vele, tudhatja, hogy nem egyszerű, bár egyértelműnek látszik.

Az ingyenes alaphoz számos ingyenesen elérhető beépülő modul is elérhető, ám ezeknek az ismerete alapvető fontosságú a weboldal működésének a szempontjából.

Az ingyenes felszereltségen felül van nagyon sok olyan sablon és funkciókkal felszerelt modul, ami messzemenően felülmúlja az ingyenes kategóriát. Ez a valóságban azt jelenti, hogy míg egy ingyenes sablon “csak” a megjelenést foglalja magában, addig egy fizetős sablon többnyire hozza magával a fizetős modulok sorát, így a végeredmény szempontjából egy sokkal jobb és stabilabb weboldal lesz a végeredmény.

18+